Solheim og Larsen Klima AS ekspanderer og har behov for 1-2 serviceteknikere.

Våre kunder er primært i Oslo og Akershus. Vi søker en servicetekniker som liker nye utfordringer, er utadvendt og kontaktskapende og har evne til å arbeide selvstendig.
Arbeidsoppgaver:
Drift og vedlikehold av ventilasjonsanlegg,
oppfølging av servicekontrakter og kundeportefølje.
Administrativt ansvar med dokumentasjon av utført arbeid.
Kvalifikasjonskrav:
Vi søker
Gode datakunnskaper
Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
Førerkort kl. B.
Kvinner oppfordres til å søke
Det vil være en fordel om du har:
Erfaring med tverrfaglig samarbeid
Relevante fagbrev
Vi kan tilby:
Utfordrende arbeidsoppgaver med muligheter for god faglig utvikling.
Et godt og kreativt arbeidsmiljø
Fleksibel arbeidstid
For de rette kandidater vil vi tilby gode personlige betingelser samt gunstige kollektive ordninger mtp pensjon og forsikringsdekning.
Personlig egnethet vektlegges. Vi søker en person med godt humør som er serviceinnstilt, strukturert, har gode samarbeidsevner, har evnen til å ta initiativ, se nye muligheter og dermed bidra til innovasjon innenfor fagområdet.
Videre høy faglig motivasjon og vilje til å tilegne seg ny kunnskap.

Om arbeidsgiveren

Solheim og Larsen Klima AS ble stiftet 13.12.12. De ansatte i SLK AS bringer med seg mange års erfaring fra tidligere firmaer. SLK AS har på kort tid opparbeidet er stor og stabil kundemasse. Dette mye p.g.a. våre teknikeres lange erfaring med service på ventilasjonsaggregater/ automatikk. Våre dyktige prosjektledere er involvert i flere store ombyggingsprosjekter i Oslo.

Solheim og Larsen Klima AS består i dag av 21 ansatte. Vi holder til i moderne nyoppussede lokaler i Trollåsveien 4 på Kolbotn. Vår kompetanse ligger i service på styringssystemer ventilasjon og automatikk. Høy kompetanse innen inneklimarelaterte problemstillinger. Fleksible med kort responstid og personlig oppfølging. Dyktige prosjektledere med lang erfaring fra ulike rehab prosjekter ventilasjon.

Søk på stillingen

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.